Bijzonder geWOON

Een bundeling van woningtypologieën afkomstig uit projecten van ANA architecten

 

 

 

Bijzonder geWOON

 

Bijzonder geWOON is een bundeling van eigenzinnige woningtypologieën uit projecten van ANA architecten. Met Bijzonder geWOON willen wij iedereen die zich bezig houdt met wonen inspireren en uitdagen om eigentijdse woonwensen en maatschappelijke veranderingen te vertalen naar goede woningen.

 

ANA architecten ontwerpt en realiseert woningtypologieën die passen bij de gebruiker en de omgeving. In een continu veranderende samenleving is het belangrijk dat woningen aansluiten bij de wensen van de huidige én toekomstige bewoners. Vanuit onderzoek naar verschillende doelgroepen zoals ouderen (Grijstinten in de tussenmaat) en gezinnen (Family Plan en De leefwereld van het kind), heeft ANA innovatieve woningtypologieën ontwikkelt. Slimme elementen, flexibiliteit en het inspelen op kwaliteiten van de context dragen bij het vinden van goede en slimme oplossingen.

 

Bekijk hier de preview. Bent u enthousiast geworden, vraag dan de volledige paperback aan of kom de publicatie ophalen op ons kantoor in Amsterdam Noord, zodat we verder kunnen praten over het realiseren van goede woningen.

 

 

Bekijk hier de preview