Seminar tijdens de Provada Vastgoedbeurs

Hoe ondersteunt het gebouw een vitaal en sociaal leven voor ouderen?

 

Op dinsdag 26 oktober (11.30-12.00) gaan ANA architecten en Dura Vermeer in op de vraag hoe 55-plussers zo lang, gezond en actief mogelijk zelfstandig kunnen wonen? Vanwege de vergrijzende bevolking is dit een urgente vraag voor de vastgoedmarkt. Bouwen voor vitale ouderen draagt bovendien bij aan de doorstroming op de woningmarkt.

 

Aan de hand van het project Legends laten Jannie Vinke (ANA architecten) en Noortje Teeuwen (Dura Vermeer) zien hoe een gebouw van grote betekenis is voor een actief en sociaal leven voor vitale ouderen.  Aan welke voorwaarden moet een gebouw voldoen wil het aantrekkelijk zijn voor ouderen? En hoe stimuleer je een vitaal en gezond leven? Luister mee op 26 oktober tijdens de Provada.

 

Wil je deze bijeenkomst fysiek bijwonen, meld je dan hier aan: link

 

De Provada Vastgoedbeurs: 26 t/m 28 oktober 2021: Tijdens de driedaagse vastgoedbeurs Provada gaan deskundigen met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen en trends binnen het thema Dare to Dream: Together for a better built environment. Het evenement vindt plaats in de RAI Amsterdam en houdt rekening met de actuele coronamaatregelen.

 

 

Beeld: Absent Matter